راهنمای درست کردن قهوه خانگی
درست کردن قهوه با دستمال آشپزخانه
“قهوه دپ” یک روش بسیار ساده و معمول در برخی از کشورها است. با استفاده از موارد زیر میتوانید طعم یک قهوهی خوشمزه خانگی را تجربه کنید:
-
مواد لازم:
- ۲ تا ۳ قاشق پودر قهوه برای هر فنجان قهوه (میزان قهوه را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید)
- دستمال آشپزخانه
- آب جوش
-
مراحل:
- دستمال آشپزخانه را به درستی پیچیده و در قسمت وسط قرار دهید.
- پودر قهوه را در وسط دستمال قرار دهید. سپس دو طرف دستمال را بر روی هم روی قهوه بچسبانید تا شبکه بسته شود.
- یک فنجان پر آب جوشان در زیر دستمال قرار دهید. هدف از آب گرم، این است که تمام قهوه را بیرون بکشد و به فنجان برساند.
- آب را به آرامی و بطور مداوم ریخته و صبر کنید.
- وقتی که قهوه تماما از دستمال عبور کند، قهوه خانگی شما آماده است!
- دستمال آشپزخانه را با دقت و مراقبت از لبه ها پایین بیاورید و سپس دستمال را جدا کنید.
- حالا میتوانید از قهوه خود لذت ببرید! میتوانید افزودنیهای مورد علاقه خود مانند شکر، شیر، عسل و غیره را به قهوهتان اضافه کنید.
درست کردن قهوه با قوری
مراحل
- قهوه را به اندازه مورد نیاز خود آسیاب کنید. قهوه باید به صورت ریز یا متوسط آسیاب شده باشد تا بهترین عطر و طعم را به دست آورید.
- بعد از اینکه آب قوری جوش آمد قهوهی آسیاب شده را به قوری اضافه کنید. برای هر فنجان قهوه تقریبا یک قاشق چای خوری قهوه کافی است.
- قوری را روی شعله ملایم قرار داده و قهوه را به آرامی بجوشانید. بهتر است قوری را به سمت راست و چپ حرکت دهید تا بخارهای آن به راحتی بر روی قهوه تشکیل شود.
- پس از ده دقیقه، قوری را از روی شعله بردارید و چند ثانیه صبر کنید تا تفالههای قهوه تهنشین شوند. سپس مجدداً قوری را روی شعله قرار داده و اجازه دهید که قهوه بجوشد.
- قهوه را در فنجان خود ریخته و نوش جان کنید.
درست کردن قهوه با شیشه مربا
- دو فنجان آب را بجوشانید.
- سه تا چهار قاشق غذاخوری قهوه را به یکی از شیشه ها اضافه کنید و آب جوش را روی آن بریزید.
- اجازه دهید تا قهوه حدودا ۵ دقیقه خیس بخورد.
- صافی ( یا دستمال تمیز ) را روی شیشه دوم بگذارید. و قهوه را از شیشه اول داخل آن بریزید.
- قهوه را در فنجان بریزید و نوش جان کنید!