انواع مختلف دانه قهوه در جهان وجود دارد ولی اکثر دانههای تولید و استفاده شده را میتوان به دو گروه اصلی عربیکا ( Arabica ) و روبوستا ( Robusta ) تقسیم بندی کرد.
کافئین یک مادهٔ شیمیایی خوراکی است که در گیاهان گوناگونی از جمله کاکائو، کولا و چای و خصوصا قهوه یافت میشود و نوعی داروی محرک است که میتواند از خوابیدن جلوگیری کند.
دانههای قهوه در طی 24 ساعت با دستگاه های مخصوص از میوه آن جدا میشود. سپس دانهها را در هوای آزاد روی محوطه بتونی پخش میکنند تا زیر نور خورشید کاملا خشک شوند. سپس به وسیلهی دستگاه خشک کن پوسته نازک از روی دانهها جداسازی میشوند.
قهوه عربیکا حدود 60% از قهوه تولیدی
جهان را تشکیل داده و قهوه روبوستا حدود 40%. بزرگ ترین تولید کننده قهوه عربیکا، کشور برزیل میباشد و بزرگ ترین تولید کننده قهوه ربوستا، کشور ویتنام است.
یکی از مهمترین کارهایی که برای نگهداری و عمر طولانیترِ دستگاه اسپرسویتان باید انجام دهید، رسوب زدایی است، ناگفته نماند برای داشتن یک فنجان قهوهی خوش عطر و طعم هم رسوب زدایی ضروری است.
اینکه چهطور و چهوقت دستگاهتان رو تمیزکنید بسیار مهم است. تا پایان این مقاله با ما باشید چون ندانستن روش رسوبزدایی، بهانهی خوبی برای انجام ندادنِ آن نیست.
دستگاههای اسپرسوساز نیز مانند هر لوازم برقی داخل آشپزخانه نیاز به نگهداری و تمیز کردن دارند.
یکی از اصلیترین بخشهای تمیز کردن اسپرسوساز ، همان بخش رسوبزدایی باشد.