تفاوت قهوه عربیکا و قهوه روبوستا

تفاوت عربیکا و روبوستا

قهوه عربیکا حدود ۶۰% از قهوه تولیدی
جهان را تشکیل داده و قهوه روبوستا حدود ۴۰%. بزرگ ترین تولید کننده قهوه عربیکا، کشور برزیل میباشد و بزرگ ترین تولید کننده قهوه ربوستا، کشور ویتنام است. گیاه عربیکا در مناطق با ارتفاع بالاتر رشد می کند و نسبت به آفات و بیماری ها حساسو بازده محصول کمتری دارد، اما گیاه ربوستا مقاوم تر و در ارتفاعات پایین و مناطق مرطوب رشد خوبی دارد.

دانه های روبوستا تلخ هستند. اما دانه های عربیکا معمولاً به ترشی می زند (نه همیشه). کافئین دانه های روبوستا بیشتر از عربیکاست. قیمت دانه قهوه عربیکا بیشتر از روبوستاست. قهوه ‎های توی بازار معمولاً ترکیبی از دانه های روبوستا و عربیکاست. به این ترکیب می گوییم میکس یا بلند (Blend) پرکافئین ترین میکس، میکس ۱۰۰ درصد روبوستا هست. خیلی هم تلخ است. کم کافئین ترین میکس، میکس ۱۰۰ درصد عربیکا هست. معمولاً ترش است.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *