وبلاگ
آخرین مقالات برای مطالعه بیشتر
انواع دانههای قهوه از نظر نژاد
انواع مختلف دانه قهوه در جهان وجود دارد ولی اکثر دانههای تولید و استفاده شده را میتوان به دو گروه اصلی عربیکا ( Arabica ) و روبوستا ( Robusta ) تقسیم بندی کرد.
علی رنجبر
کافئین و ارتباط آن با قهوه
کافئین یک مادهٔ شیمیایی خوراکی است که در گیاهان گوناگونی از جمله کاکائو، کولا و چای و خصوصا قهوه یافت میشود و نوعی داروی محرک است که میتواند از خوابیدن جلوگیری کند.
علی رنجبر
از مزرعه تا فنجان شما!
دانههای قهوه در طی ۲۴ ساعت با دستگاه های مخصوص از میوه آن جدا میشود. سپس دانهها را در هوای آزاد روی محوطه بتونی پخش میکنند تا زیر نور خورشید کاملا خشک شوند. سپس به وسیلهی دستگاه خشک کن پوسته نازک از روی دانهها جداسازی میشوند.
علی رنجبر
تفاوت عربیکا و روبوستا
قهوه عربیکا حدود ۶۰% از قهوه تولیدی
جهان را تشکیل داده و قهوه روبوستا حدود ۴۰%. بزرگ ترین تولید کننده قهوه عربیکا، کشور برزیل میباشد و بزرگ ترین تولید کننده قهوه ربوستا، کشور ویتنام است.